Aktiviteter til gommens polterabend - BRYLLUP | Magasinet Bryllup

4 gode forslag til aktiviteter til gommens polterabend

gommens-polterabend.jpg

Skal din bror eller bedste ven giftes, og er du blevet tildelt rollen som best man, vil det typisk dig, der skal planlægge den kommende brudgoms polterabend. Det er dog ikke en regel, at det skal være gommens best man, der planlægger polterabend, og i mange tilfælde kan det også være gommens nærmeste venner, der i fællesskab planlægger polterabenden.

For at der ikke kommer til at blive planlagt to forskellige polterabender, kan det derfor også være en god idé at finde ud af, om der er nogle, der allerede er gået i gang med at finde på idéer. Hvis ikke, kan du jo meget fint tage initiativ til at samle et par stykker, der vil hjælpe med planlægningen. Det er dog en god idé at sørge for, at I ikke er for mange om planlægningen, da det så bliver sværere at beslutte, hvilke idéer I skal gå med.

Det kan derudover være noget af en udfordring at have ansvaret for at holde en fabelagtig polterabend for gommen, hvis man er helt tom for idéer til, hvilke aktiviteter I skal få dagen til at gå med. Derfor giver vi dig herunder 4 gode forslag til aktiviteter, som I kan lave til gommens polterabend.

Action oplevelser

Mange vælger at planlægge en aktiv polterabend. Særligt til gommens polterabend er fysiske aktiviteter et populært valg. Har den kommende brudgom ikke noget imod sved på panden, kan en aktiv polterabend med fysiske action aktiviteter også være et godt valg. Her kan I for eksempel vælge aktiviteter som gokart, klatring eller måske wakeboard, hvor gommen skal ud på vandet. En populær aktivitet til gommens polterabend er desuden paintball, som også kan være et rigtig godt valg, hvis gommen (og du selv) ikke har noget imod at få blå mærker.

Smagsoplevelser

smagsoplevelse-whiskysmagning

Er den kommende brudgom en rolig type, der hellere nyder god mad og et godt glas vin, er en aktiv polterabend, hvor I skyder med paintball, måske ikke det oplagte valg, I stedet kan du vælge at planlægge en mere hyggelig og rolig polterabend med en smagsoplevelse.

Her kan for eksempel ginsmagning være en god idé, hvor I kan få mulighed for at smage på forskellige drinks med gin. Ginsmagning er en god oplevelse, uanset om den kommende brudgom er en erfaren gindrikker eller ny til ginuniverset. Der findes naturligvis også andre smagsoplevelser som whiskysmagning, vin- eller ølsmagning, som også kan være et godt valg til gommen.

Naturoplevelser

Er gommen et rigtigt naturmenneske, der elsker at tilbringe sin tid i naturen, kan det være oplagt at lade polterabenden udspille sig her. En god polterabend bør altid være i gommens ånd, og er han en naturelsker, skal I selvfølgelig være udenfor i naturen. Det kan for eksempel være en fisketur på en fiskekutter, en dykkerudflugt, en tur i kano eller kajak eller måske en jagttur i skoven. Det kan også være et lækkert og hyggeligt velforberedt gourmet måltid over bålet i vildmarken. Mulighederne er mange, hvis I skal være udenfor. Husk dog lige at tjekke vejrudsigten inden, så I er godt forberedte og klædt ordentligt på.

Vilde oplevelser

faldskaermsudspring

Er gommen lidt af en adrenalinjunkie, der godt kan lide at afprøve grænser, eller vil du bare gerne give din gode ven eller bror en unik oplevelse, han meget sent vil glemme, kan det være en mulighed med nogle lidt vildere oplevelser. Det kan for eksempel være faldskærmsudspring, svæveflyvning, bungyjump eller måske drageflyvning.

Har gommen altid drømt om at køre en Ferrari eller en racerbil eller drømt om at flyve et fly, kan det også være en mulighed. Disse oplevelser og aktiviteter vil helt sikkert få adrenalinen til at pumpe. Vær dog opmærksom på, at mange af disse aktiviteter ofte koster lidt mere.