Bliv annoncør - BRYLLUP | Magasinet Bryllup

Bliv annoncør

Har du lyst til at blive annoncør hos Magasinetbryllup.dk? Som annoncør hos Magasinetbryllup.dk har du en unik mulighed for at få dine annoncer vist til en lang række af brude, brudgomme og bryllupsgæster.

Uanset om du tilbyder brudeopsætning eller udlejer festtelte, kan vi finde en annonceplads, der passer til dig. På Magasinetbryllup.dk tilbyder vi nemlig flere forskellige løsninger inden for annoncering.

Eksklusiv partner

Hos Magsinetbryllup.dk har du mulighed for at blive eksklusiv partner. Som eksklusiv partner får du den størst mulige synlighed både på vores bryllupsside Magasinetbryllup.dk og i vores nyhedsbrev, der sendes ud til en lang række af kommende brude og brudgomme.

Som eksklusiv partner får du:

  • Egen profilside, inkl. beskrivelse af dinvirksomhed og visning af galleri
    Bemærk: Du leverer selv tekst og billeder
  • Én annonce
  • Visning i Butiksoversigt
  • Én advertorial
  • Visning i nyhedsbrev

Lille partner

Ønsker du ikke den helt store pakke, kan du stadig blive partner hos os. Vi tilbyder nemlig også virksomheder at blive lille partner. Som lille partner betaler du en meget mindre pris for en eksklusiv plads i vores butiksoversigt.

Som lille partner får du:

  • Visning i Butiksoversigt

Advertorials

Med vores advertorials får du en exceptionel mulighed for at brande din virksomhed og dine produkter/services overfor vores mange besøgende. Hvis du vælger vores advertorials-pakke, har du to muligheder at vælge imellem: Gør-det-selv og Full-service.

Gør-det-selv

Med vores gør-det-selv advertorials, har du mulighed for at få advertorials på Magasinetbryllup.dk med maks 2. links pr. advertorial.  I vores gør-det-selv-pakke leverer du selv tekst og billeder, men vi forbeholder os retten til at foretage redationelle ændringer.

Full-service

Med vores full-service advertorials har du mulighed for at få advertorials på vores side med maks 2 links pr. advertorial. Her leverer vi tekst og billeder ud fra et emne, du vælger, og vi laver selvfølgelig også korrekturgang efterfølgende.

Annoncør

Vælger du at blive annoncør hos os, har du mulighed for at få vist dine annoncer på Magasinetbryllup.dk. Dine annoncer vil både blive vist på faste sider og i indlæg og segmenteres delvist efter emne, så din annonce bliver eksponeret overfor den rette målgruppe.

Download nedenstående prisliste for at få et fuldt overblik over vores forskellige annonce-pakker og priser.

Download priser