Kreative bryllupsinvitationer med digitaltryk - BRYLLUP | Magasinet Bryllup

Gør bryllupsinvitationerne kreative og personlige med digitaltryk

invitationer-til-bryllup.jpg

Et bryllup kræver, som de fleste nok godt er klar over, en masse planlægning, for at det kan blive præcis sådan, som I ønsker det. Efter I har fået styr på datoen for brylluppet og stedet, hvor I ønsker at holde jeres bryllup, er invitationerne det næste vigtige skridt.

Flere og flere kommende brudepar og særligt kommende brude giver sig i kast med diverse DIY-projekter, når det kommer til brylluppet – og det gælder særligt også i forhold til invitationerne. Det kan da også være en rigtig god idé at lave invitationerne selv, da de dermed bliver mere personlige, og I på den måde selv har mulighed for at bestemme præcis, hvordan invitationerne kommer til at se ud.

DIY-projekter er dog ofte meget tidskrævende, og fordi mange ikke har det fornødne udstyr til selv at trykke bryllupsinvitationerne, bliver DIY-invitationer hurtigt til et stort og tidskrævende klippe-klistre projekt.

Det kan samtidig også hurtigt løbe op økonomisk, hvis du selv skal ud og skaffe karton eller investere i noget andet specielt papir i hobby forretninger, som skal bruges til at give dine invitationer det helt rigtige udtryk. Mange vælger derfor også at få professionelle til at stå for tryk og print af invitationerne, da det giver flere muligheder og ofte er en god, effektiv og prisbillig løsning til invitationerne.

bryllupsinvitationer

Design invitationerne selv og lad trykkeriet stå for tryk og print

Ved at dele opgaven op og få en professionel virksomhed til at stå for at foretage tryk og print af invitationerne, har I rig mulighed for at designe jeres invitationer, præcis som I ønsker de skal se ud, men slipper for at investere i fint papir og gå i gang med det helt store DIY-projekt.

Her kan det desuden være en fordel at benytte sig af virksomheder, der foretager digitaltryk, da digitaltryk er en god, billig og fleksibel metode til tryk og print. Med digitaltryk er der desuden også mange muligheder for at få trykt invitationerne i specielle formater og på specielt papir efter jeres ønsker, så invitationerne bliver lige præcis som I gerne vil have dem.

Det kan være, at I ønsker, at jeres invitationer skal være lidt kreative og skille sig ud ved for eksempel at have form som et hjerte eller et brudepar. Det er naturligvis også en mulighed at få trykt traditionelle invitationer, hvis det er det I ønsker.

Indtænk jer selv i invitationerne

Når I skal i gang med invitationerne, kan det være en god idé at overveje, hvordan invitationerne bedst muligt afspejler jer som par. Det kan være en bestemt farve eller et tema, som måske går igen i resten af brylluppet, et billede af jer sammen, et kreativt format eller noget helt fjerde.

Hvis I tænker jer selv eller jeres bryllupstema ind i invitationerne, bliver de mere personlige, og jeres gæster vil dermed også sætte endnu mere pris på invitationen. Måske vil de endda give jeres invitation en helt særlig plads på køleskabet, hvis de kan se, at I har gjort noget ud af den, og at den er gennemtænkt og velproduceret. Det kan i hvert fald for mange brude være værd at bestræbe sig efter.