Sådan får du en smuk hud til dit bryllup - BRYLLUP | Magasinet Bryllup

Sådan får du en smuk hud til dit bryllup

brud-med-smuk-hud.jpg

Selvom mange ville ønske, at det var muligt at få en smuk og strålende hud på blot én dag, er det det desværre ikke. Derfor er det også vigtigt, at du – ligesom med alle dine andre bryllupsforberedelser – begynder med at pleje og passe på din hud i god tid inden brylluppet, hvis du vil have en smuk hud på din store dag.

Det anbefales, at du går i gang med at have fokus på pleje af din hud omkring 2-3 måneder før brylluppet, da hudcellernes cyklus varer lige knapt en måned. På den måde kan hudcellerne nå at forny sig selv inden din store dag. Herunder giver vi dig en guide til, hvordan du får en smuk og velplejet hud til dit forestående bryllup.

Spis sund kost og drik masser af vand

En smuk hud kommer i høj grad indefra, og en af de vigtigste kilder til en smuk hud er vand. Sørg for at drikke rigeligt med vand i de to sidste måneder op til brylluppet. Drik gerne 1 ½-2 liter om dagen, og mere de dage du dyrker motion og sveder meget.

Sund kost har også betydning for hudens udseende. Sørg for at spise sundt og få masser af grøntsager – gerne kål, da disse hjælper med at afgifte kroppen. Spis også gerne fede fisk som laks, makrel og sild, da disse indeholder omega 3 fedtsyrer, der er med til at gøre huden mere elastisk og dæmper inflammation i kroppen.

Få ansigtsbehandling hos kosmetologenansigtsbehandling

Hvis du gerne vil have en smuk og velplejet hud til dit bryllup, kan det blive nødvendigt med ansigtsbehandling hos en professionel. Start gerne din første ansigtsbehandling 3 måneder før dit bryllup, så du kommer ind i en god rutine.

Med en ansigtsbehandling hos en kosmetolog er det muligt at behandle og pleje mere i dybden. Her kan du desuden få fjernet døde hudceller, så dine hudplejeprodukter virker mere effektivt og kan pleje og tilføre fugt til din hud. Når huden er gennemfugtet og velplejet, vil makeuppen også lægge sig meget pænere på din store dag.

Sørg for at have en god hudplejerutine

Imellem ansigtsbehandlingerne er det afgørende, at du har en god hudplejerutine, så du kan vedligeholde en smuk hud. Sørg derfor altid for at vaske dit ansigt morgen og aften og brug serum, peeling og cremer med ingredienser, der er gavnlige for din hud.

Pudderdåserne har lavet en række af hudplejeprodukter med særligt effektive ingredienser, der passer til mange forskellige hudtyper. Dermed er det også muligt for dig at finde et produkt, der kan pleje din hud effektivt op til brylluppet. Er du i tvivl om, hvilke produkter der passer til din hud, kan du eventuelt forhøre dig hos kosmetologen, når du alligevel får ansigtsbehandling. Kosmetologen vil kunne vejlede dig i forhold til, hvilke produkter eller ingredienser, der vil have en effektiv virkning på din hud.

Få din skønhedssøvn hver natskoenhedssoevn

Søvn er rigtig vigtigt for din huds udseende. En god og lang skønhedssøvn gør dig mere frisk og udhvilet at se på og mindsker de sorte rander under øjnene, der har en tendens til at dukke frem, når du ikke får tilstrækkeligt med søvn.

Derudover fornyer og reparerer din hud sig selv, når du sover, hvorfor det også er særligt vigtigt for din hud, at du får din skønhedssøvn. Det er en god idé at gå i gang 3 uger inden brylluppet med at få skabt en god søvnrytme, hvor du får minimum 7 timers søvn om natten og gerne mere.