Få inspiration til udklædning til polterabend - til både ham og hende

Udklædningsidéer til polterabend

udklaedning-polterabend.jpg

Udklædning er for mange en vigtig del af en polterabend. Der skal ikke være tvivl om, hvem der er den kommende brud og gom, når de går gennem gadebilledet med sine venner. En udklædning kan også være med til at gøre dagen ekstra sjov og uforglemmelig.

Hvordan den kommende brud og gom skal klædes ud, kan der være mange meninger om. Selvom det er sjovt for jer i planlægningsprocessen, så sørg for at vælge et kostume, som bruden eller gommen også vil synes er sjovt at have på gennem hele dagen.

Tidligere handlede udklædningen ofte om, at gøre bruden eller gommen mest muligt til grin eller pinligt berørt af sin udklædning, lige som de skulle udsættes for en masse aktiviteter, som de egentlig ikke havde lyst til. En polterabend skal dog ikke kun være sjov for vennerne – det handler i lige så høj grad om at arrangere en fed dag, som også gommen eller bruden vil huske – for det positive vel at mærke.

Vi har her samlet nogle udklædningsidéer til både ham og hende. Har du en idé til et andet sjovt kostume, er du meget velkommen til at dele det i en kommentar nederst på siden.

Udklædning til hendes polterabend

Polterabend udklædning til hendeEn efterhånden uundværlig del af brudens kostume er ”Bride to be” skråbåndet og en tiara eller hårbånd med brudeslør. Dette kan evt. også krydres med et lyserødt tylskørt. Så er der heller ingen tvivl om, hvem der er bruden. Dette er oplagt til bruden, der ikke bryder sig om de vilde kostumer.

Skal den have lidt mere gas med udklædningen, kan I overveje, om I skal have et tema. Det kan for eksempel være ”James Bond”, hvor bruden klædes ud i sort jakkesæt, og veninderne alle er klædt ud som Bond-babes.

I kan også vælge et sjovt kostume og klæde bruden ud i et bedstemorkostume for at symbolisere, at hun snart bliver en ”gammel, gift kone”, eller et fangekostume. Et andet kostume, der er blevet populært, er et ”nøgenkostume” – hvorfor ikke lade bruden blive en mand for en dag. Disse kostumer vil uden tvivl bidrage til mange grin og opmærksomhed fra fremmede, I går forbi.

Udklædning til hans polterabend

Polterabend udklædning til hamMan ser ofte, at mændene går mere all in på udklædning – og måske har det også taget overhånd for nogen. Men der er selvfølgelig også en lang række sjove kostumer, som kan give mange grin og opmærksomhed. Lige som bruden kan være mand for en dag, kan gommen også prøve at være at være kvinde for en dag med et nøgenkostume. Skal den lige have lidt ekstra, kan bedstemorkostumet også være en mulighed.

Også for mænd er fangekostumet et populært valg, men et gennemført tema for hele gruppen kan fange manges opmærksomhed. Er det sommer, kan et oplagt tema være Baywatch, hvor I alle har de ikoniske røde shorts på – med undtagelse for gommen. I stedet kan han klædes ud som Pamela Anderson (for hvad er Baywatch uden hende?). Det vil uden tvivl få mange til at dreje hovedet efter jer.

Har du flere sjove idéer til udklædning til både ham og hende, så skriv det herunder, så andre også kan få inspiration.