Find den perfekte morgengave til ham - BRYLLUP | Magasinet Bryllup

Find den perfekte morgengave til ham

Morgengave-1200x734.jpg

Ifølge traditionen skal bruden og brudgommen morgenen efter brylluppet udveksle morgengaver. Det at give morgengave er en gammel tradition, der har rødder helt tilbage til før 1600-tallet. Dengang var det dog kun bruden, der fik en morgengave. I dag er det mere almindeligt, at brudeparret giver morgengave til hinanden.

Morgengaven har i dag karakter som en kærlighedsgave, og gives til den anden part som en romantisk gestus. Hvis I har lyst til at opretholde denne tradition skal du som brud også huske at finde på en morgengave til ham du skal giftes med.

Er du i tvivl om, hvad du skal give i morgengave til manden, får du her inspiration og gode idéer til, hvad du skal give.

Inspiration til morgengave til ham

Selvom det ikke altid har været en tradition at give en morgengave til gommen, er der mange brude, der vælger at gøre dette alligevel. Mange synes dog at det er svært at finde ud af, hvad de skal give i morgengave til ham, der har alt. Derfor giver vi dig et par gode idéer her.
Husk dog altid på at morgengaven både kan være stor, lille, dyr eller billig. Alle morgengaver er forskellige, – det vigtigste er blot at den er personlig. Fra dig til din nye ægtefælle.

Fordi at kærlighed ikke kan gøres op i penge, men i stedet kommer fra hjertet og afspejler din kærlighed til din mand.

Den klassiske gave

morgengave-ur

Smykker er i dag ikke længere kun forbeholdt til kvinder, da mange moderne mænd i dag sætter stor pris på et maskulint smykke, som kan være med til at understrege hans særlige stil, som måske er rå, hipster, sporty eller noget helt fjerde. Og på samme tid er denne form for gave en ting, som han vil kunne beholde og bruge for altid, – og så vil han altid komme til at tænke på dig, når han får øje på det.

Helt specifikt findes der i dag smykker til mænd i mange forskellige designs til mange forskellige formål.
Blandt andet findes der slipsenåle, manchetknapper, ringe eller armbånd, som alle kunne være gode forslag. Men dog er det mest populære smykke hos mænd uret. Mange mænd sætter nemlig stor pris på et flot ur, som helst ikke skal være for småt eller diskret.
Find et som passer til din mand og overrask ham med et ur i hans morgengave. Det vil uden tvivl ikke skuffe!

Den romantiske gave

Fotobog

Mange tror at en morgengave skal være en overraskelse, men faktisk behøver dette ikke altid være tilfældet.
Eksempelvis kunne I aftale at give en kærlighedsgave til hinanden ved at alliere jer med en god fotograf, som kan lave en serie flotte billeder af jer sammen i forskellige situationer som fx i naturen, på ferie, på hotel eller lignende.

I vil på sigt blive rigtig glade for sådan en gave, da I på denne måde kan gemme de bedste minder og huske på sammen, hvordan I så ud op til jeres bryllup som unge, når I om mange år er blevet gamle, og ser tilbage på jeres yngre dage.

Den frække gave

Ønsker du at give din mand en anderledes og lidt frækkere gave, som han uden tvivl ikke forventer at få? Så bør du overveje at få taget boudoirbilleder hos en fotograf, som du føler dig tryg ved, og som kan tage en serie smagfulde billeder af dig i lettere påklædt tilstand.

Dette vil uden tvivl være en vinder for din kommende mand, da du symbolsk set forærer din krop til ham.

Held og lykke med at få fundet den perfekte morgengave til din kommende mand!