Sådan får I de bedste bryllupsbilleder - BRYLLUP | Magasinet Bryllup

Sådan får I de bedste bryllupsbilleder

Fotograf-1200x734.jpg

Når det kommer til bryllupsforberedelser, er der særligt én ting, som er vigtig at få styr på tidligt i processen, – og det er at finde og vælge den rette bryllupsfotograf!
Selve brylluppet og den dertilhørende fest er selvfølgelig nok det, I ser mest frem til i jeres planlægningsproces, men hvad er bedre end at kunne sidde sammen bagefter og se tilbage på hvor skøn en dag, I havde? Bryllupsbilleder er for mange et af de vigtigste elementer til brylluppet, da disse vil forevige jeres store dag, så I også om ti, tyve og halvtreds år kan se tilbage på minderne derfra.
I denne artikel guider vi jer til at finde den rette fotograf, så I vil være godt på vej mod de perfekte bryllupsbilleder, som I drømmer om.

Sådan vælger I den rette fotograf

Billeder

Hvis I, lige som størstedelen af alle andre brudepar, ønsker at få de bryllupsbilleder, som I altid har gået og drømt om at få taget på jeres store dag, er det ualmindelig vigtigt, at I hurtigt får fundet og valgt den rette fotograf til opgaven.
I vil nemlig hurtigt finde ud af, hvor vigtigt det er med den rette fotograf, og at det virkelig kan tage tid at finde frem til vedkommende.
De fleste fotografer har deres egen stil, når det kommer til at tage bryllupsbilleder, og derfor gælder det altså om, at I finder den person, som passer til jer og jeres ønsker og behov. Og derudover selvfølgelig også en, som I kan føle jer godt tilpas og trygge ved, da det ellers kan være en grænseoverskridende oplevelse, fordi at bryllupsbilleder netop er så intime, som de er.
Mange fotografer i dag har blogs eller hjemmesider, hvor I kan klikke ind og se hvilken stil fotografen har, og om den passer til netop jeres bryllup.

Et vigtigt element som ikke skal spares på

Når I først går i gang med researcharbejdet efter en god bryllupsfotograf, vil I nok hurtigt opleve, at en dygtig og professionel fotograf koster lidt mere, end hvad I måske havde regnet med.
Priserne svinger meget, men ofte kan en samlet pris sagtens løbe op i 10-15.000 kroner.
Og ja, det er mange penge – men husk på, at brylluppets øjeblikke aldrig kommer tilbage, og at I vil have billederne fra jeres bedste minder og øjeblikke for altid.
Så det er simpelthen alle pengene værd, at give de penge det nu koster.

Husk altid at have en plan B

Regn

Når I endelig har fået den rette bryllupsfotograf, er det først og fremmest vigtigt, at I får lavet en plan B, hvis jeres dag uheldigvis skulle ende med at drukne væk i regn.
De fleste par ønsker nemlig, at få taget deres billeder udenfor for at få de flotteste omgivelser og det bedste lys med på billederne, men desværre er det ikke altid muligt i alt slags vejr.
Derudover er det også vigtigt, at I booker fotografen til hele dagen, så I ikke kommer til at mangle bidder af jeres dag, når I sidder og ser billederne igennem bagefter.
Lav altid en skriftlig aftale med fotografen, så I ved hvad I har aftalt, og så der kommer en ”reserve”, hvis vedkommende skulle ske at blive syg, forhindret eller andet.
En kontrakt er god at have for alle parter, og mindsker altså risikoen for, at I misforstår hinanden.