Romantiske destinationer til bryllupsrejsen - Hvor skal I tage hen?

Romantiske destinationer til bryllupsrejsen

bryllupsrejse-destinationer.jpg

Det kan være svært at blive enige om, hvor bryllupsrejsen skal gå til – og der findes også et hav af fantastiske destinationer rundt om i verden. Vi har samlet nogle af de mest romantiske destinationer herunder, og der både noget for dem, der drømmer om kultur og for dem, der drømmer om hvide sandstrande og azurblåt vand.

Hvornår tager man på bryllupsrejse?

Inden I forelsker jer i en destination, er det en god idé at finde ud af, hvornår I skal rejse. Der er ingen faste regler for, hvornår man tager på sin bryllupsrejse, men mange vælger at gøre det i forlængelse af brylluppet.

Det kræver dog, at man har penge til overs efter bryllupsdagen, at man kan få ferie fra arbejde, og at man kan få børnene passet, hvis de ikke skal med.

Har I ikke mulighed for at rejse lige efter bryllupsdagen, kan I gøre det i sommerferien eller vinterferien, hvis I har planlagt ferie her. Det kan også være, at I venter 1-2 år og får sparet op til jeres livs rejse, hvis I har brugt alle pengene på en fantastisk bryllupsdag og -fest.

Populære destinationer

Mange forbinder en bryllupsrejse med hvide sandstrande og azurblåt vand. Bryllupsrejsen er en rejse for dig og din udkårne, hvor romantikken og kærligheden kan blomstre. Derfor vælger mange en ferie med sol og strand, hvor I kan slappe af og nyde hinandens selskab. En afslapningsferie kan også være tiltrængt efter alle forberedelserne og spændingen på bryllupsdagen.

Nogle af de mest populære destinationer til bryllupsrejsen ligger uden for Euro, og opfylder netop kriteriet om hvide sandstrande og klart, blåt vand. Nogle af destinationerne kan I også få et kulturelt afbræk i løbet af jeres ferie.

Bryllupsrejse til Bali

Bryllupsrejse på BaliBali er blevet en af de mest populære destinationer for bryllupsrejser – og med god grund. På Bali får I nemlig både hvide sandstrande, skøn natur og kultur, samt fantastiske resorts. På Bali vil I kunne slappe af og blive forkælet med massage og spabehandlinger.

Samtidig har I mulighed for at opleve Balis skønne natur og bjerglandskaber, hvor I kan opleve både vulkaner, frodige rismarker, hellige templer, og vandaktiviteter som white water rafting, dykning og surfing. Er I til vandreture kan I i Bali Barat National Park opleve uberørt tropisk natur og truede dyrearter.

På Bali er der altså oplevelser til enhver smag, og det er det oplagte valg til jer, der ønsker at kombinere badeferie med kultur- og naturoplevelser. Drømmer I om en ren badeferie, vil Maldiverne måske være et bedre valg for jer.

Bryllupsrejse til Maldiverne

Bryllupsrejse på MaldiverneMaldiverne er et paradis, der byder på palmerige øer, skønne sandstrande og det klareste varme hav. Maldiverne byder på overdådige luksusresorts, hvor I kan blive forkælet.

På Maldiverne skal I kun nyde hinanden og slappe af. Vælger I, at bryllupsrejsen skal gå til Maldiverne, skal I være indstillet på, at det bliver en ren badeferie. Her vil I ikke have mulighed for at opleve kultur og natur, som i kan på Bali eller i Thailand.

I behøver dog ikke kun ligge på en solseng gennem hele ferien. Der er også god mulighed for at komme ud at snorkle eller dykke. Der er nok at se på med mere end 7.000 små koraløer, samt et fantastisk liv under vandet.

Bryllupsrejse til Hawaii

Bryllupsrejse på HawaiiHawaii er et paradis, der byder på strand og palmer, men som også byder på vulkanlandskab, historiske oplevelser ved Pearl Harbor samt på surfing.

Den skønne natur byder på både smukke vandfald og laguner, hvor øen Kauai er særligt kendt for sin frodige natur. Kauai er en af de otte øer, som Hawaii består af. Derudover består Hawaii af øerne Oahu, der er den mest kendte af øerne samt af Maui og hovedøen Hawaii, som også kaldes for Big Island.

Hawaii er det oplagte sted for jer, der gerne vil have en blanding af afslappende ferieparadis samt natur- og kulturoplevelser.

Bryllupsrejse til Thailand

Bryllupsrejse i ThailandI Thailand kan I også finde både strande og imponerende natur og kultur. I Hua Hin finder I de hvide sandstrande. Hua Hin er det sted, hvor thailænderne også selv tager på bryllupsrejse, så derfor emmer den lille fiskerby af både romantik og afslapning.

Vil I gerne opleve naturen, skal I længere nordpå i Thailand. Den nordlige del af landet byder nemlig på jungleliv, historiske templer, bjerglandskab og små stammelandsbyer.

Thailand har altså oplevelser til enhver smag. Vil I opleve lidt af det hele, kan I overveje at tage på en rundrejse, og bo forskellige steder. Så kan I både opleve naturen, de historiske templer, og slutte af med ren afslapning i et ferieparadis.

Bryllupsrejse i Europa

Bryllupsrejse i ParisHvis I ikke vil rejse så langt, er der også nogle oplagte bryllupsrejsedestinationer i Europa. I Grækenland er der mange øer, der er kendt for sin små, romantiske byer med smalle gader. Her finder I også både strandliv, kultur og natur.

I kan også vælge at tage til Italien, hvor I på Amalfikysten finder de flotte hvide sandstrande. I kan også tage til Venedig og mærke romantikken, når I bliver sejlet rundt i deres ikoniske gondoler. Er I til storbyferie og kultur, er Rom det oplagte valg for jer, hvis turen går til Italien.

Skal bryllupsrejsen holdes i Europa, hvad er så mere passende end kærlighedens by, Paris? Selvom Paris ikke byder på det samme ferieparadis, som de andre destinationer, forbinder mange Paris med romantik og kærlighed.

Hvor går jeres bryllupsrejse hen?

Der er mange muligheder for at finde det perfekte sted til jeres bryllupsrejse alt afhængigt af, hvad I drømmer om at opleve. Der er også god mulighed for at finde en bryllupsrejse til fornuftige priser, hvis I selv sørger for at købe flybilletter og hotel. Der er selvfølgelig også en lang række rejsearrangører, der gerne vil hjælpe jer med at planlægge jeres romantiske ferie.

De steder, der er beskrevet her, er blot eksempler på nogle af de mest populære destinationer. Har I været andre steder og har I anbefalinger, som I gerne vil dele, så skriv en kommentar herunder.