Køb eller leje af brudekjoler - BRYLLUP | Magasinet Bryllup

Køb eller leje af brudekjoler

Kjole-1200x734.jpg

Er du forlovet og skal giftes, er det sandsynligt at du skal ud og have fingrene i en brudekjole. Uanset om du er til det helt store prinsesseskrud eller du er mere til en enkel brudekjole, er der mange muligheder for at finde en kjole, der passer lige netop til dig, din stil og din økonomi.

Et af de første spørgsmål du skal stille dig selv, når det kommer til brudekjolen er nemlig, hvorvidt du skal købe kjolen fra ny, købe den brugt eller leje en brudekjole. Brudekjoler koster ofte mange penge – især, hvis du køber den i en rigtig brudekjolebutik.

Ønsker du ikke at bruge flere tusinde kroner på din brudekjole, er der dog heldigvis flere forskellige alternativer, som du kan gøre brug af.

Leje af brudekjole

Hvis du er typen, der tænker på miljøet og ikke har noget imod genbrug, er en mulighed at leje en brudekjole. Brudekjoler bliver for det meste kun brugt en enkelt gang, hvorefter de bare hænger i et skab eller ligger i en kasse og samler støv. Med brudekjoleudlejning bliver brudekjolen genbrugt og flere har mulighed for at have kjolen på til deres specielle dag.

Ved leje af brudekjole er der mange penge at spare og ofte kan du finde mange forskellige og flotte brudekjoler.

Køb af ny brudekjole

Valg

Vælger du at købe din brudekjole fra ny, er der to muligheder du kan vælge imellem. Du kan vælge at købe din brudekjole i en faktisk brudekjolebutik, eller du kan vælge at købe din kjole i en almindelig tøjforretning.

Brudekjolebutik

En brudekjolebutik sælger udelukkende brudekjoler og eventuelt tilbehør til brudekjolen. I en brudekjoleforretning findes der ofte et hav af forskellige typer brudekjoler, og i de fleste butikker kan du også finde brudekjoler i store størrelser, så det er derfor muligt at finde en kjole, der passer lige præcis til din smag og til din kropsform.

I en brudekjoleforretning er brudekjolerne oftest i den dyre ende. Der er dog meget forskel på prisen på brudekjoler, og ønsker du ikke at betale fuld pris for en brudekjole, er der ofte gode tilbud at hente til bryllupsmesser eller også kan du være heldig at finde butikker, der har brudekjoler på udsalg.

Tøjforretning

Man kan i rigtig mange tøjforretninger og webshops finde smukke, hvide kjoler, der er velegnede til brug som brudekjole på den store dag. Er du til en simpel brudekjole, kan det være en mulighed at kigge i diverse tøjbutikker og webshops, da der også her kan være rigtig flotte kjoler, og ofte er der her mange penge at spare i forhold til at købe en brudekjole i en brudekjolebutik.

Køb af brugt brudekjole

Genbrug

En anden mulighed kan også være en mulighed at købe en brugt brudekjole. Der findes mange – både fysiske butikker og privatpersoner – der sælger brugte og billige brudekjoler. Ved køb af en brugt brudekjole er der altså mange penge at spare, og da brudekjolerne kun har været brugt en enkelt gang, er kjolen næsten som godt som ny.

Valg af brudekjole

Er du i tvivl om, hvilken type brudekjole du skal vælge, eller har du et helt klart billede af, hvordan din brudekjole til den store dag skal se ud? Når du skal vælge din brudekjole er det vigtigste, at du føler dig smuk i den. Derfor kan det også være en idé at overveje, om den brudekjole du skal have på til dit bryllup passer til din kropstype.

Hvis den kjole du har i tankerne passer til din kropstype, vil den nemlig komplimentere din krop, og du vil se endnu smukkere ud, end du allerede er.

Find ud af, hvilken bryllupskjole, der passer til din kropsform her.